Revisionsfirmaet Partner v/Michael John Petersen har mere end 35 års erfaring fra revisionsbranchen heraf 8 år hos en af verdens største revisionshuse. Siden 1990 har vi haft kunder i Grønland og har fortsat en stærk tilknytning.

Vi samarbejder med nogle af de dygtigste fagfolk i branchen, og har via vort medlemskab af foreningen Danske Revisorer et stærkt netværk til løsning af alle de opgaver, som vi tilbyder.

Via medlemskab af foreningen Danske Revisorer er vi underlagt kvalitetskontrol, og er forpligtede til at efterleve regler om løbende efteruddannelse samt have revisor-og garantiforsikring.

Vi anvender kvalitets styrings redskaber, og har altid været opdateret omkring anvendelsen af digitale værktøjer. Hos os har du ikke kunnet finde en fysisk kundemappe de sidste mere end 20 år. Vore kunder vil derfor med rette kunne forvente en solid sparringspartner i dag, hvor alt går stærkt i denne retning.

Har du brug for at komme i den rigtige retning og få mulighed for at prioritere Din tid bedre, så kan vi være en del af løsningen.

Vi glæder os til at hjælpe Dig på rette vej.

Send os en mail og du vil blive kontaktet.